Välj inriktning:

 

REFERENSER 2017

Kv. Bromsregulatorn - Landskrona

Projektetet är avslutat men våran servicepersonal fortsätter att övervaka anläggningen med jämna mellanrum på distans. Vid förfrågning av en liknande anläggning finns det möjlighet att kolla på hur det är uppbyggt i Automationssystemet.

Det blir Rusta, Elgiganten, Jysk, Kökscentrum och Subway som ska få nya lokaler

Samtliga Lennox eNergy enheterna är nu i drift och 

 

Referenser 2016

 Gruppboende Åhus (Nybyggnation)

Detta är ett större gruppboende som byggs i utkanten av Åhus, bygget är indelat i 5 etapper.

 

Dollarstore Luleå (Nybyggnation)

Ännu en Dollarstore butik som slagit upp dörrarna denna gången den nordligaste butiken vi har varit med och byggt. Och definitvt det nordligaste projektet vi har haft. Även denna gången har vi använt oss av ACP:s Injectdon, Lindab:s kanalsystem och Lennox:s eNergy Plug-andPlay värmepump. Batteriet i detta aggregat var på mäktiga 180kW!!

 

Rusta Trelleborg (Nybyggnation) 

 

 Hedvägens Handelsområde i Trelleborg står på tur igen detta är den 4e butiken på området. Precis som övriga området kommer vi även här att montera ett Lennox aggregat. Men denna gången kommer vi använda Lennox eNergy, som vi är otroligt nöjda med i Landskrona. Denna anläggning är nu driftsatt och OVK:en är klar. Rusta öppnar i mitten på April.

 

 Referenser 2015

Dollarstore Sjöbo - Nybyggnation

 

 

 

 

 

 

Referenser 2014

 

 

 

 

 

 

 

Lille Mats Förskola - Renovering 

 

 

 

Byte av Ventaggregat och nytt storkök

 

 

 

 

 

 

På Lille Mats har det varit en hel del arbete där många från vårt företag varit inblandat. Då det har legat under sommaren med mycket semester ock liknade.

 

 

 

 

 

 

 

Läs mer

 

 

 

CENTRALSJUKHUSET KRISTIANSTAD - Energibesparing projekt

 

 

 

 

 

 

Vi har nu slutfört vårt projekt på Centralsjukhuset i Kristianstad. Där vi byter ut 6 st gamla remdrivna tilluftsfläktar till nya EC-fläktar just för att spara som jag ovan nämnde energi.

 

 

 

Läs mer

 

 

 

 Dollarstore Trelleborg - Nybyggnation