Välj inriktning:

En del av våra leverantörer

Lindab Förutom kanalsystem tillverkar och marknadsför affärsområde Ventilation ett omfattande program av luftfördelningsarmaturer som utgör gränsytan mellan själva ventilationssystemet och den ventilerade miljön. Dessa don, ventilationsgaller och ventiler uppfyller höga krav på funktion och kvalitet och smälter väl in i såväl moderna som äldre miljöer. LindabComfort är marknadens bredaste program av till- och frånluftsdon, låghastighetsdon och galler. Här finner du produkter för omblandande och deplacerade ventilation för alla tillämpningar och miljöer. 

 

Swegon Du kan se oss som bladet på en växt. Vi tar hand om det i luften som du inte vill ha. Och det du vill ha - det tillför vi. På så sätt skapar vi en bra och energigivande inomhusmiljö där du kan vara i fokus och ditt välmående får vara på topp.Vi vet att ett bra inomhusklimat har stor positiv inverkan på människan. Om luften är frisk och har rätt temperatur så mår man bättre, håller sig pigg längre och har kraft och energi kvar dagen ut.

Men inte bara det. Om luften får röra sig fritt, men inte för fort, så märks den inte. Luften inne stör inte och du känner dig mer harmonisk. Och du kan ägna din egen energi till viktigare saker när du inte störs av fel temperatur eller dålig luft.
Vi tänker på människorna som ska vistas inne och skapar balans i temperatur och luftflöde. Så att syrebalansen och energin i luften inte rubbas.
Resultatet blir ett friskt, fräscht och luktfritt inomhusklimat som stimulerar och ger ny kraft

 

Lennox LENNOX är det världsledande företaget för luftkonditionering med RoofTop aggregat, tekniken som växer snabbast i världen för shoppingcentra, skolor, industrier mm. Sedan 1995 är Lennox också etablerat i Europa med 4 produktionscentra. Ett intensivt arbete genom produktutveckling, marknadspenetrering, referensbyggande har utvecklat Lennox Europeiska verksamhet till den kanske starkaste av alla inom HVAC industrin. RoofTop aggregaten tillverkas i Dijon Frankrike och 2004 introducerade Lennox Europa den största succén inom RoofTop området i Europa någonsin. BALTIC aggregatet i storlekar 20-70 kW kyl/vp effekt har satt standard för hur RoofTop skall byggas. Vi har under 2005 sett en kraftigt stigande volym också i Sverige och detta aggregat bidrar till ökad förståelse för användande av takplacerade luftkonditioneringsaggregat.

 

Systemair Systemair grundades 1974 under namnet Kanalfläkt. Företaget byggdes upp med den runda kanalfläkten, den banbrytande idé som gjorde det möjligt att räta ut ventilationskanalen. Vår devis har allt sedan dess varit "den raka vägen", även om uttrycket fått en vidgad betydelse, från produktidé till affärsidé. Sortimentet har också vidgats och omfattar idag även aggregat, luftdon och luftridåer. 

Privat kund? Här hittar du länken till systemairs bostadsventilation

 

 

 

 

ÅF är ett konsultföretag inom vvs och energi som bl.a. utför projektering av vvs-system, kontrolluppdrag, kalkyler och ekonomiavstämningar, entreprenadbesiktningar, ovk-besiktningar, projektadministration och cad-ritningar. 

 

 

 ACP Här beställer vi våra injectdon som enklare kan förklaras som "strumpa" eller "tygdon"

 

 

 Ahlsell.se  Fläktar, Kanalmaterial mm

 

 

C4 Byrån AB  C4 Byrån hjälper dig med din löpande bokföring, upprättande av skattedeklaration samt rapportering av moms och skatter till skatteverket. Vi sköter också ditt företags löner och andra administrativa uppgifter, som behövs.

    

ebm 

ebm-papst är ett världsledande och globalt företag inom utveckling, tillverkning och försäljning av energieffektiva fläktar och elmotorer. Spetskompetens inom avancerad motorteknologi, elektronik och aerodynamik ligger till grund för vårt framgångsrika sortiment. Våra kunder finns exempelvis inom ventilation, kyla, värme, telekommunikation, elektronikindustri, automation, medicinteknik och fordonsindustri.

 

 Bastec

Bastec AB är ett innovativt svenskt företag som utvecklar och marknadsför system för byggnadsautomation, d v s styrning, reglering, mätning, övervakning, larmhantering och energiuppföljning i fastigheter. Målsättningen har sedan starten varit att erbjuda marknadens mest lättanvända och mest flexibla system som ger lägst totalkostnad.

 

Ekovent EKO har funnits i nästan 40 år och är idag ett av Sveriges ledande företag inom branschen. Våra produktionsanläggningar ligger i Vellinge strax söder om Malmö. I två toppmoderna fabriker är drygt 50 personer verksamma med utveckling, tillverkning och försäljning av produkter för brandskydd, komfort- och industriventilation. Ytbehandlinsanläggning för pulver- eller våtlackering, samt ett avancerat laboratorium för luftflödesmätningar och provbränning av brandprodukter finns också inom husets väggar.

 It-One  Vår It leverantör

Claes-Henrik Lasses It-drift expert med erfarenhet av arbete med administrativa system, kommunikationslösningar samt service och support. Specialområde inom Antivirus (Certifierad av F-secure), Microsoft Smallbusiness specialist

(Certifierad MCP), hårdvarulösningar samt driftsfrågor hos företag.
Har du frågor maila mig på
henrik@it-one.se

KlimatbyrånKlimatbyrån är ett företag i ventilationsbranschen som startade i Malmö 1977 i liten skala men som idag omsätter ca 40 mkr. Vår största marknad är Sverige, men vi levererar även till resten av Skandinavien och Europa. Vi tillverkar huvuddelen av vårt sortiment själva, men har även samarbetspartners när det gäller t ex styrutrustning (Lindinvent), Kylbafflar (COSY) och fläktkonvektorer (GMH AB).

MuntersMunters är världsledande inom fuktreglering med produkter och tjänster för vatten- och brandskadesanering, avfuktning, befuktning och kylning av luft. Kunderna finns i en rad olika segment varav de största är försäkrings-, livsmedels-, läkemedels- och elektronikindustrierna. I Sverige finns Munters representerat på mer än 30 platser med runt 470 anställda. Produkterna tillverkas i den egna fabriken i Tobo strax utanför Uppsala.